Bemutatkozás

 

Üdvözöljük a Budai Körömszalonban, ahol minden a vendég kényelméről és szépüléséről szól. Mikor belép hozzánk, végre maga mögött hagyhatja a mindennapok hektikáját és nyugalomban, jókedvű, kellemes környezetben szépülhet.

A legmodernebb technikák alkalmazásával, márkás termékekkel várjuk, melyek lehetővé teszik, hogy körmei és ragyogóan szépek legyenek és hosszú távon is egészségesek maradjanak.

Profi kézápolást kínálunk nők és férfiak számára egyaránt a Budai Körömszalonban!

Ha XII. kerületben lakik vagy errefelé jár és meg szeretné csináltatni a körmeit vagy a lábát, keressen bennünket a Böszörményi úton, a DM mellett!

Filozófiánk

Valljuk, hogy a szép, ápolt kéz elsődleges fontosságú: ezzel kezdődik a kellemes megjelenés. Mikor először találkozunk valakivel, biztosan megnézzük a kezét, amely rengeteg mindent elárul az egyes emberről. Nyáron főleg a hölgyek számára a lábak szépsége is legalább annyira fontos, mint a kezeké. Ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy az Ön keze, lába gyönyörű legyen, mikor távozik szalonunkból.

Elegancia, professzionalizmus, kellemes légkör

Számunkra a vendég elégedettsége a legfontosabb, ezért nagy figyelmet fordítunk arra, hogy stúdiónkban egyszerre legyen jelen az elegancia és a professzionalizmus, az udvariasság és a barátságos légkör.

Ennek a célnak elérése érdekében folyamatosan követjük a nemzetközi trendeket, tanulmányozzuk a piacvezető márkákat, és természetesen különös figyelmet fordítunk a higiéniára is. Célunk, hogy Minden kedves Vendégünk, aki eljön a Budai Körömszalonba és ránk bízza magát, azzal az érzéssel távozzék, hogy jól választott, és szívesen látogat el hozzánk újra.

Minőségi termékek, modern technológia

Műköröm-Pedikűr szalonunkban csak a legjobb nemzetközi márkákkal találkozhat, és a legkiválóbb alapanyagokat és technológiákat alkalmazzuk.
A lakk és a zselé előnyös tulajdonságait ötvöző gél lakkozást speciálisan erre kifejlesztett anyaggal végezzük. Általa nem csupán szebbé varázsoljuk körmeit, egyben óvjuk, védjük is őket. Ezen túl a legújabb innováció, az orosz gépi manikűr pozitívumait is élvezheti. A módszerrel gyönyörűen tiszta és esztétikus végeredményt érünk el.
Nálunk eldöntheti, hogy géllakból az Indigó termékeket preferálja, vagy a CDN Schellac káprázatos színeit és az ezzel együtt járó kényelmet választja: hiszen ez utóbbi két-három héten keresztül is megtartja szépségét. Az oldható géllak ma már egyre több hölgy kedvence, de természetesen vállalunk hagyományos lakkozást is.

Ha elégedett a szolgáltatásainkkal, kedvelje Facebook oldalunkat, ahol folyamatosan tájékozódhat akcióinkról és szerezhet ötleteket arra vonatkozólag, hogy legközelebb milyen lakkozást kérjen!

Térjen be hozzánk mihamarabb, bejelentkezés személyesen vagy telefonon egyaránt lehetséges.